Followers

Thursday, April 28, 2016

Living with cats ep. 6- Mine and Yours!



***
Adik aku selalu claim itu kucing dia tapi bila suruh buang taik kucing...
hampeh! terus tak mengaku itu kucing dia


***

Maaf miggu lepas takde komik kucing. selsema plus malas.
sebab tu buat pun series jer

but this week I give you satu komik kucing. tapi dengan sedikit minor changes
malas nak buat tajuk/header..but korang know ini komik kucing kan? haha



mohon komen yer...


Tuesday, April 12, 2016

Living with Cats ep.5 - Furry thief


***

So kucing aku Anabelle bukan setakat comel semata-mata
tapi dia juga berbakat jadi ninja

banyak kali makanan aku kena curi. 
tak cukup ke makanan kitorg bagi selama nie. kau tu dah gemok tahu tak?!!


p/s : maaf atas keserabutan komik kali nie. susah nak muatkan semua dalam 4 panel.
banyak kena belajar pasal positioning speech bubble dan seumpama dengannya

Mohon tunjuk ajar yang power tu. huhu

Wednesday, April 6, 2016

Living with Cats ep.4 - Gallery


***

Tak dinafikan aku sebagai pemilik kucing banyak juga amik gambar kucing aku buat benda pelik

Ke aku sorang jer macam nie?