Followers

Monday, February 29, 2016

We got a page now!

So I decided to make a facebook page for doodle scratch!  For now it is pretty bare and kosong .  Pretty much still boring.  Haha

I'll try to update regularly and as often as I can. 

Header and profile picture pun recycle gmbar dari phone sahaja.  Dasar pemalas.  Petuihh!  

InsyAllah kalau ada apa2 update baru pada blog akan saya update juga pada page.  Mudah sikit la kot nanti.  





https://m.facebook.com/Doodlescratch/

Follow link di atas kalau nak senang.  Hohoho

Sunday, February 28, 2016

Pelentur






*cringe*
*usap kucing*
menyampah! dah lah dating sebelah tong sampah!!

cheesy nak mampus
*cries because I am lonely and without love*
*kesat air mata guna kucing*




p/s : sungguh-sungguh aku buat background kali nie untuk korang.
harap korg sukalah dgn turn out dia. kalau boleh tinggalkan lah komen korg atas hasil nie. nak kutuk pun silalah. 

Wednesday, February 24, 2016

Road Rage-Second Installation






.

.

.

.

.

.

.



Maaf sebab typography saya teruk. Terpaksa buat dalam PAINT komputer
huhuhuhu~~

background pun tak ada sebab tak pandai bab background ni





Tuesday, February 16, 2016

Road Rage

Pada suatu hari, adalah seorang pemuda yang agak tampan sedang mamandu dengan berhemahnya di jalan raya. Beliau dalam perjalanan untuk mengambil adik beliau dari sekolah (so responsible ohmygerd) . Dalam perjalanan tersebut, mata beliau tertumpu pada seorang penungang motor......







Dasar penunggang motor tersebut sudah serik hidup, maka pemuda yang memandu tersebut pun memilih untuk membantu penunggang motor tersebut agar MAMPUS CEPAT.


FIN

Monday, February 15, 2016

Teaser

Here is a little sneak peek on what I am currently working on. Just a simple dumb short comic.  Don't say I didnt warn you.  So don't go complaining  later