Followers

Sunday, June 5, 2016

Update : Roach battle

Hello all...

Saja nak bagi tahu progress roach battle.
Comic ini sekarang dah masuk stage toning.  Tapi toning simple sahaja lah.  Maklumlah masih mentah lagi dalam department ni.

Sempat juga semalam buat cover comic kononnya.  Tetapi cover mcm tak ada kaitan dengan cerita.  Hahaha


***

Oh dalam kesempatan ini,  saya nak ucapkan selamat menyambut ramadhan ya karim dan selamat berpuasa kepada semua.  

Lay back on iftar so you can perform tarawikh later.  Target taknak tinggal tarawikh ok? Last year tak dpt tariwkh kt mesjid sbb sakit so this year nak tarawikh kt masjid lg

***



1 comment:

  1. Salam Ramadhan dan selamat beribadah dengan sebaiknya buat kita semua :D

    ReplyDelete

Leave your comments here