Followers

Thursday, June 2, 2016

Preview Roach Battle!

Hello kawan-kawan!


saya nak tunjuk preview comic yang saya tengah work on, khas buat followers blog Doodle Scratch
kira mcm exclusive insight lah untuk yang tengok blog nie


untuk pengetahuan semua, komik nie komik genre Comedy tapi saya selitkan unsur Aksi/Action yang terlebih exaggerate sikit. haha
Tujuan utama untuk suka-suka dan pada masa sama nak cuba style lukisan lain pula. practice jugak lah nie

macam tittle mention, comic "Roach Battle" adalah komik mengisahkan perlawanan kecil antara character utama(belum diberi nama) dengan seekor(?) lipas...

which one will prevail?
stay tuned

(psst..so far dah ada 9 page..ngehehehehe) 

***

Malasnya nak buat toning..tak pandai..huhuhu..




***

amacam? rasanya boleh jadi komik komedi hambar yang baik tak? lol

11 comments:

  1. AMBOI!!!!! tazabar aku dibuatnya Faye. #TeamLipas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuhh! pantas sungguh kau reply day. Haha. Eh cuak pulak takot tak sampai standard. Haha

      Delete
    2. Fuhh! pantas sungguh kau reply day. Haha. Eh cuak pulak takot tak sampai standard. Haha

      Delete
  2. pergh penuh aksi tol..
    terbaiklah harap ada sambungan sampai habis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you lee. InsyAllah. Ini comic one shot jer.

      Delete
  3. Dalam banyak-banyak haiwan, KENAPA LIPAS?
    Hahahaha...
    Tak sabar nak layan sampai habis.
    Takpe, no need to rush things. Kalu buat slow-slow dan belajar toning sikit-sikit, everything will be fine :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you cero. Lipas actually despite haiwan yg kotor merupakan haiwan yg menarik ik minat para peminat robotik kot. Haha

      Lepas siap semua pages and artline akan beralih pada toning pulak. Lg few pages jer nak siap artline

      Delete

Leave your comments here