Followers

Monday, May 16, 2016

Dulu vs Sekarang

***
Dulu... 

***
Sekarang... 


***

Zaman berubah,  
Zaman sekarang internet adalah segala-galanya.. Kalau lepas sehari buntu jadinya kaum manusia

Semua perpinga-pinga


7 comments:

  1. Hahahha. Samalah.
    Kalau balik kampung, bukan setakat wifi takde, line telefon pun macam malu-malu je nak memunculkan diri. Huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib bapak aku tak pasang wifi kt umah...so takde lah aku terlalu jadi hamba pada internet. haha

      Delete
  2. Sebagai seorg yg value family time, mmg tak kisah ada tenet ke xde bila kt kampung, hahahahah sbb mmg dh tggl terus fon

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom main panjat pokok zyra! hahaha.

      Delete
  3. ko tau, sejak tahun 2011 internet dah dimasukkan seganai salah 1 hak asasi manusia oleh human right taw:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. seriously?! so bila malaysia nak fulfill hak asasi kita with afordable high speed internet or better yet free ones!

      Delete
    2. ...affordable high speed internet or better yet free ones, oh yassss, i like the sound of that~ XP

      Delete

Leave your comments here