Followers

Thursday, April 28, 2016

Living with cats ep. 6- Mine and Yours!



***
Adik aku selalu claim itu kucing dia tapi bila suruh buang taik kucing...
hampeh! terus tak mengaku itu kucing dia


***

Maaf miggu lepas takde komik kucing. selsema plus malas.
sebab tu buat pun series jer

but this week I give you satu komik kucing. tapi dengan sedikit minor changes
malas nak buat tajuk/header..but korang know ini komik kucing kan? haha



mohon komen yer...


4 comments:

  1. Hahaha... my cats poop outside, just like their ancestors do in the wild X3

    Hai faye, plain83 here, nice blog you have here ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi there plain83. Thank you for the compliment. I had this blog for few years now but only niw that i decided to work the extra mile.

      I will try to update regularly hopefully :)

      Delete
  2. Sama laa aku pun kalau kat rumah famili.
    Bila kucing comel, semua claim tu kucing dia.
    Bila suruh basuh tahi semua lari atau buat diam. Hahahhaa

    ReplyDelete

Leave your comments here