Followers

Thursday, March 31, 2016

Living with cats ep3 - Feeding time


***
Kucing ni makhluk yang kadang2 gedik teramat.  Lagi lagi bila part makan.  

Ada masa dah letak makanan depan mata dah.  Tp still nak kena tunjuk guna tangan juga.  Nasib baik lah korang comel.  

5 comments:

  1. Setuju. Serious.
    Kekadang aku fikir diorang ni rabun ke hape?
    Sampai aku kena tunjuk makanan dalam bekas baru nampak dan makan.
    Hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm kucing kalau pakai cermin mata mesti awesome kan? haha

      Delete
  2. hahahaha kan??? kadang tunjuk byk2 kali pun still buat2 xnmapk, gerammm and yes nasib baik dorg comel :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. cat are being yang demand attention yang terlampau. haha

      Delete
    2. Tu la.. Pelik jugak aku. Kucing bukan deria hidung dia power ke bau makanan. Letak dpan mata pun masih x nmpak. Mengada betul nk mintak kita tunjukkan gak...

      Delete

Leave your comments here