Followers

Monday, March 21, 2016

Living with Cats Ep. 02 - Clothing


***
Semua orang tahu kucing nie suka cuddle
tapi masalahnya kalau kucing tu dah mula usap badan dia dengan kau, dengan hampir semua benda dalam rumah tu..timbul lah satu masalah....

Furs...Furrrs...Cat's furs are damn EVEYWHERE!!!

Kadang-kadang, kat spender pun ada. kena basuh sekali lagi lah gamaknya. ciss!

Apa jadi kalau aku cukur bulu korang, jadi mcm kucing Sphynx tu. Agaknya comel ke creepy?

***

5 comments:

  1. Hahahahahha hahahahaha kt spender? Hahahahaha pls dont shave thm la, kucing tak berbulu is kinda creepy dan tak comel.langsung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah lepas lipat baju kadanf dia dtg lepak atas baju2 yg dah lipat. Mmg bersepah la bulu. Haha

      Delete
  2. Aku tengok kucing bogel tu aku seram dan teringat Kim Possible punya naked mole rat. HAHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku actually pernah tgk kucing tu masa ada pesta kucin kt Johor lama dulu. I would say they are not that creepy sgt pun. Cuma kesian.. Mesti dia sejuk. Huhu

      Delete
  3. Sphinx Cat cool kot.
    Aku pon pernah tgk masa pameran kucing. Dapat pegang kulit dia macam..aww yiisss!!!

    Bro, paham sgt struggle baju berbulu kucing ni.
    Aku dah laa banyak baju hitam, maka berbululah mereka semua.
    Mujur ada beli lint roller buat buang bulu. Berbaloi-baloi.

    ReplyDelete

Leave your comments here