Followers

Sunday, March 20, 2016

Living with Cats-Eating



***

Aku nie suka makan depan TV. Kalau makan depan TV, maka akan makan bersila.
Tapi kalau rumh kau ada sampai 6-7 ekor kucing, memang parahlah kalau kau nak makan depan tv jugak. 
Sedangkan kalau makan atas meja pun diorg panjat jugak.

Sayang tu sayang, tapi makanan korang penuh lagi tu kat bowl korang!
Haish~ 

***

Yang kelabu itu Anabelle (female)
mak kepada 6 ekor kucing kat rumah nie. The first two cat yang kitorg officially bela

Yang putih itu Snow (Male)
manja nak mampos, sikit-sikit mintak usap. Siap terkangkang bila diusap

Yang oren itu Pro-A (Male)
adik aku cakap nama dia mcm tu sbb masa kecik dia pro-active. Mungkin bergiat aktif dalam aktiviti politik kucing kot. Kucing ini jugak yang kencing atas katil aku. ciss

11 comments:

  1. Agagaga. XD

    Nak mintak suap tu semua! Cantik2 nya name kucing ko fiy~ P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yura, xleh suap selalu, nnt asyik coming back. Huhu.

      Nama2 tu adik yg bagi. If it were me, panggil warna jer.. Kelabu, putih, jingga. Senang. Hahaha

      Delete
    2. Yura, xleh suap selalu, nnt asyik coming back. Huhu.

      Nama2 tu adik yg bagi. If it were me, panggil warna jer.. Kelabu, putih, jingga. Senang. Hahaha

      Delete
  2. I feel you, bruh.. A lot.. =_=

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nevertheloess, kau still bagi makan jugak kan sikit. sbb kesian tengok muka comel dia begging. haha

      Delete
  3. Canggih nau nama Pro-A. Mohon tepuk belakang adik ko yang sophisticated bagi nama kucing sambil bisik "Terer..Terer"

    ReplyDelete
    Replies
    1. akan aku sampaikan. haha. Pro-A ada kembar..nama dia Slow-Mo. pun oren juger. haha

      Delete
  4. Yang putih tu patut namakan Oral-B hahahahah JK ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kah kah kah, tak boleh..sebab dia putih dan dia juge jantan..dia selalu balik rumah dalam keadaan sudah kurang putih. comot. haha

      Delete
  5. Feel you bruh! Aku pon selalu sangat bertempur dengan kucing masa makan.
    hehehe.

    Hmmm..kalau tak silap aku, Pro-A tu nama satu jenama makanan kucing. Hahaha

    ReplyDelete

Leave your comments here