Followers

Thursday, March 10, 2016

Dedikasi- Remake Cero


Somewhere in August 2014, aku ada buat satu fan art OC blogger bernama Cero
(tekan nama cero untuk ke blog beliau. Beliau sangat lucu..so head on there guys)



Sejujurnya, aku rasa kerja aku sedikit selekeh. Sebab masa tu aku baru belajar macam mana nak buat line art guna mouse, which, makan masa sangat-sangat lama...tambahan pula aku pun baru belajar mewarna juge masa tu. Part shading tu mmg buruk lah. Aku sendiri rasa lukisan aku bukan terbaik masa siap tu.



Korang pun boleh nilai sendiri lukisan dulu aku macam mana compare dengan yang sekarang dekat link dibawah ni 






Jadi aku putuskan untuk remake lukisan cero. memandangkan aku tengah rajin sikit. Semalam kita dah tengok Ben... 


Maka sekarang aku present pada korang the new and improved version of my fan art of cero 





***



pssstt...saya rasa cero single lagi tu. ngehehehe





3 comments:

  1. Kacak bebenor rasanya cEro ni.
    hahaha.
    Thanks Hafiy. Bukan satu, tapi dah dua dah kau lukis aku.
    Aku je entah bila entah nak lukis orang lain. Hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku tgh tolong kau pancing awek nie. hahaha. ini bukti kau dari entri kekacakan lipat seluat tu bukan ruse semata..kau mmg kacak orgnya dalam imaginasi aku.

      kali ketiga nnt berbayar okay. haha

      Delete

Leave your comments here