Followers

Friday, March 11, 2016

Dedikasi : Deaday

ok next in line adalah......... *drum roll*.... eh ciss dah kantoi pada tajuk...pfttt

so malas sikit nak buat intro banyak-banyak


so as stated pada tajuk, kali nie fan art Day dari Blog Vespa Buruk

which tak nampak pun vespa dan tak buruk pun blog dia...cantik adalah



so ini lah dia fan art Day

***




***

extra mona dan nora
(entah betul ke tidak, aku terlepas hype train mona dan nora sebenarnya)

***


5 comments:

  1. Amboii.. lawonya Mona.. hahahaha... kalau nak tahu pasal Nora dan mona,btak silap aku, cEro ada buat entri pasal asal usul Mona. Ke Day?.. aku tak ingat.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa untuk yk stalk blog mereka sampai lebam

      Delete
    2. Nama Mona datang dr aku, tapi Day yang buat entri asal usul tu kalau tak silap.

      Delete
  2. Ahahaha.. comel teruk ni. Aku terharu

    ReplyDelete
  3. Nice. Sebab macam nampak pakai baju kurung terus kasi up lagi nice dia. Nice nice. Hehehe

    ReplyDelete

Leave your comments here