Followers

Wednesday, February 24, 2016

Road Rage-Second Installation






.

.

.

.

.

.

.



Maaf sebab typography saya teruk. Terpaksa buat dalam PAINT komputer
huhuhuhu~~

background pun tak ada sebab tak pandai bab background ni





16 comments:

  1. Tak boleh jadi polis kau ni Faye. Lol
    Bukan tak pandai, kau malas kannn *lariii*

    ReplyDelete
  2. Malas satu hal juge, tp serius susah nak buat background nak betulkn scale, nak kena consistency lg, pikir pasal tu jer dah cukup nak buat aku mengeluh...*sigh*


    Sejak bila kau panggil aku Faye nie? curiga aku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm patut panggil abang rambut gulung tadi.

      Delete
    2. Itu cero tak rambut gulung. Hahaha

      Delete
    3. Ah sudah, nama aku pulak naik.
      Panggil Hafiy ni abang rambut gulung hensem, sbb aku rambut gulung tak hensem.
      Hahahaha...ha..ha..**bergenang air mata**

      Delete
    4. Awak tak hensem tp awak kacak.... *kyaaaaaa* (perempuan(s) jerit di belakang)

      Delete
  3. habis lah polis tu nanti bila netizen viralkan video dia belasah mat rempit, hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesungguhnya polis juge manusia zyra. Kalau dah selalu sgt jumpa org mcm ni, mesti mereka pun naik menyirap. Muahahahaha

      Delete
  4. This is.. This is police brutality!!!
    Sebelum luku budak tu, mohon bukak helmetnya dulu hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Polis tu dah lama sangat sabar sampai hari tu meletup pule. Haha.

      Helmet tu dibiarkan supaya budak tu serik taknak buka helmet lepas nie. Haha

      Delete
    2. Polis tu dah lama sangat sabar sampai hari tu meletup pule. Haha.

      Helmet tu dibiarkan supaya budak tu serik taknak buka helmet lepas nie. Haha

      Delete
  5. Kau patut buat part 3 plak, di mana ada orang awam datang tolong sekali tanda sebulat suara masyarakat prihatin. Tapi tolong bantai budak tu laa tapi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu idea yg bagus. Tp since aku buat kerja cara tradisional maka aku jadi malas nak lukis karakter byk2. Hahahaha.

      Delete
  6. Hahaha..memang patut kena pukul budak yg bawak motor tu, perangai macam haram. Polis yang sangat adil dan tegas. Respect.. :D

    ReplyDelete
  7. Aaaa.. rse terlangsai sakit hati tgk watak tu kena pukul. Ahaha. Dah la tak syg nyawa sendiri pastu kalo eksiden orang lain yang dapat susah same. Tp kalo ini berlaku didunia nyata aku tak stuju pukul2 ni.. kite ikat dia kat pokok kelapa. letak kerengga. Bahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Polis sebenar tak mcm nie. Polis sebenar baik dan saksama. Hehehe

      Delete

Leave your comments here