Followers

Sunday, February 28, 2016

Pelentur






*cringe*
*usap kucing*
menyampah! dah lah dating sebelah tong sampah!!

cheesy nak mampus
*cries because I am lonely and without love*
*kesat air mata guna kucing*




p/s : sungguh-sungguh aku buat background kali nie untuk korang.
harap korg sukalah dgn turn out dia. kalau boleh tinggalkan lah komen korg atas hasil nie. nak kutuk pun silalah. 

14 comments:

  1. Apa dating belakang semak ni??! sebelah tong sampah.
    Aku mesej bapak kau fiy, bagitau kau dah start miang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tolong jgn bagi tahu bapak saya. Dia ingat saya pergi mengaji kt umah tok ki

      Delete
  2. fuh.. ayat dia.. cukup panjang mukaddimah tu.. Hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Thanks form the note. Saya akan cuba buat dialog yg lebih ringkas nnt. Byk lg kena belajar dlm bidang nie. Huhuhu

      Delete
    4. Thanks form the note. Saya akan cuba buat dialog yg lebih ringkas nnt. Byk lg kena belajar dlm bidang nie. Huhuhu

      Delete
    5. Ok je dialog tu. Nak cakap yang dia punya lencongan tu jauh bebeno, padahal nak ngayat awek. Hahahaha.

      Fuhh.. skill power

      Delete
  3. Alamak, selamat awak ckp pasal muqadimah page satu td, rupanya soalan dia tertinggal td. hahaha. terima kasih atas comment td. kalau tak mmg tergantung sikit ceritanya

    ReplyDelete
  4. Ni apabenda ni bro...tak sweet pun cerita ni...haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Terima kasih Bro Ley atas komen. Saya akan cuba usahakan lg dan channel my inner cheesy-ness. Maaih belum cukup tgk drama tv3 rasanya. Hahaha

      Delete
  5. Bruhhh!

    Kali ni punya komik lain macam sikit. Menjentik naluri nak berkasih sayang. Hahahah
    Tapi panjang sangat nak pickupline pun.
    Aku eksaited bila ko bukak citer Avatar. Aku tak rasa ramai perempuan (yg aku kenal) layan Avatar. Hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku buat panjang sbb risau ada pembaca yg tak tahu apa tu avatar mahupun bender.

      Masih byk kena belajar lg. Maklum la tak byk pengalaman cinta diabetes nie.

      Delete
    2. Weh.. Aku pompuan yang layan avatar.. Ke aku bukan pompuan? Jap.. confuse..

      lmao

      Delete

Leave your comments here