Followers

Thursday, July 20, 2017

InkRamadhan Comic

Hey! So here is an comic I made on Ramdhan for the Inkramadan challage. Unfortunately, I was super late in doing the last few pages (I mean super late), so that is why the ending seems like something that was rushed, which it is.
Doing this was super fun, hectic and a hassle but still fun. I have so many things still to share but didn't get the chance to do so due to being busy. I wish to introduce more characters too, Like Mike's girlfriend. Hairy's friends from the mosque and the moment he fell sick. More story on Dean on course (He wasn't given justice since he appear late in the comic). Needless to say I have planned few additional stories to back the comic up, but things don't always go as planned, huh?

but I guess this is a good way to practice in making comic too
I should do more things like this.

***
































***

Bonus pages after page 26




Tuesday, May 9, 2017

Faye ke Pesta Buku

Untuk simpanan blog,
Ini adalah kompilasi komik pendek tentang Faye ke Pesta Buku (PBAKL 2017) di PWTC










Step by step Illustration- Summer outfit


 Lama rasanya tak do justice to this blog, so I putting up this step by step of my latest illustration. 
Really had fun doing this one, especially the colouring part. 

Agak-agak kalau open commission untuk lukis macam ni ada orang nak order ke? hehehe

(please don't steal my art and do credit back if you are using my art)

******















Friday, October 21, 2016

Birthday Shoutout to an old buddy


So today is actually one of my friend's birthday.  A friend I knew for so long now.  Since from 1 until now.  And since I was having trouble sleeping yesterday I decided to make a little something for him.  

To be honest,  I don't remember spending much time with the guy during our school years.  We have different group of friends back then.  Simply said I was the unpopular bunch.  Quiet, shy and not even that smart (now even) .  Hahaha.  

Then,  we met again when we decided to both further our studies. I'd  say the guy had grown so much to a point that even I look up to him. Anyway,  dude,  keep on doing what you're doing.  I'm wishing and praying for the very best of whatever you decided to do.  

Happy Birthday, Kipick

***  



***

Hmmm
I think,  I'm getting good at tracing real pictures into drawing (perasan!) 

Bulan penuh Ink

Pssst.... Alang-alang aku tengah ada kat blog ni tadi kan..
aku nak bagitahu ni yang aku tahun ni..


JOIN INKTOBER!!!

yes! ini merupakan kli pertama aku nak ikuti inktober!
sekarang dah pun lepas 20 hari dan alhamdulillah aku berjaya hasilkan 20 karya merapu

hari ni hari ke 21, tapi aku masih tak lukis apa-apa. mungkin kena bundle sekali dengan hari ke-22

sebab tema dekat-dekat.

Oh lupa pula, bagi yang mungkin tak jelas apa itu INKTOBER kan, biar aku jelaskan..





Inktober ini adalah satu event yang berlangsung selama satu bulan (31 hari) pada bulan Oktober sahaja. Fenomena Inktober ini dimulakan oleh seorang 
comics short-story creator, concept artist, illustrator, and animator- Jake Parker pada tahun 2009. (so dah lama lah sebenarnya)

The idea of inktober ini sangat simple. Orang yang nak join inktober hanya perlu lakukan these few things,


  1. Melukis mengunakan ink dengan kaedah tradisional (maksudnya lukis atas kertas atau yang lebih baik dalam satu drawing journal)
  1. Upload hasil kerja di internet ( FB, Blog, Tumblr, Pinterest, Instagram, etc)
  1. Guna #inktober #inktober20xx

...itu basically it. 

Simple kan, dan event ini dialu-alukan untuk semua orang tak kira professional atau pun katak (if katak pandai pakai pen hahaha)


So siapa kat sini join inktober, meh sini nak tgk progress korang? 

Eh?! aku punya progress? kalau nak tengok progress aku boleh lah tengok pada instagram aku ya (itu pun kalau sudi)

PaperHafiy